Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-30-2010, 11:13 PM
I do use auto fire on my phaser. have to much to do focusing on my debuffs cooldowns and aligning to fire torpedos, keeping a eye on my shields and managing power. its not leazy, you do something else... and it usually more than hitting the spacebar over and over.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-31-2010, 05:57 AM
It seems that if the target is out of the target arc even for a moment, the autofire stops until its manually stated again. Is there a way to set fire at available target? I.e. Front phaser on ship in front, back phaser on one in back?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-01-2010, 12:05 AM
I just wanted to write that I tried autofire again tonight and although I needed to hit space once for a new target, thereafter it worked as expected even as I orbited.

So I'm ok with it as it is, though it would be nice if you didn't have to manually fire that first shot when changing targets. But then again, at some point you might NOT want to hit something or aggro it, so it's probably better this way.

-Forjo
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:47 PM.