Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Windows Limited Account User
02-01-2010, 08:13 AM
I have been having problems when i try to run sto when using a limited account, i have had a quick look @ the forums & can not see a solution . if there is anybody that can help that would be great

thnx in advance
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 08:17 AM
Quote:
Originally Posted by wncc1701p View Post
I have been having problems when i try to run sto when using a limited account, i have had a quick look @ the forums & can not see a solution . if there is anybody that can help that would be great

thnx in advance
Windows Vista or 7? Try running as Administrator? Not sure if it is possible with a "Limited Account" as I'm new to 7. Right-click the icon to start the app and select "Run as Administrator". Or create a short-cut and set the properties to run as Administrator.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 09:51 AM
i am using windows 7 . i dont really want to use the run as admin as u have to put teh pw in everytime you want to use it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-01-2010, 10:33 AM
If you right click the icon goto properties / compatiblity and tick run as administrator and apply then OK that should sort it

Only way you are going to do it or turn off UAC
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-01-2010, 10:42 AM
ok thnx anyway
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:42 AM.