Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Fleet Uniform?
01-30-2010, 11:59 AM
Is the "Fleet Uniform" working? My Fleet leader created a uniform and assigned it to a few ranks, including my own. I can view the uniform under the Fleet tab, but it does not give me an option to pick it somehow. If I right click my portrait to equip a different costume, it says I have no other outfit. Going to to the tailor *does* show an empty costume slot that I may use now that I've joined a fleet, but it allows me to make any sort of uniform. It does not allow the Fleet uniform to be loaded from that screen. Are the Fleet uniforms not be assigned correctly?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-31-2010, 05:27 PM
I'd really like to know how this works too. Bump!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 03:11 AM
Must have been a good question, not many responses.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-01-2010, 07:49 AM
i dont think it working right ethier
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-01-2010, 09:01 AM
Quote:
Originally Posted by Ugarte View Post
Is the "Fleet Uniform" working? My Fleet leader created a uniform and assigned it to a few ranks, including my own. I can view the uniform under the Fleet tab, but it does not give me an option to pick it somehow. If I right click my portrait to equip a different costume, it says I have no other outfit. Going to to the tailor *does* show an empty costume slot that I may use now that I've joined a fleet, but it allows me to make any sort of uniform. It does not allow the Fleet uniform to be loaded from that screen. Are the Fleet uniforms not be assigned correctly?
Bump again and great post
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-01-2010, 10:54 AM
Bumpity bump bump.
Also, as a note. If you LEAVE your fleet it seems that you keep that extra uniform slot even if you've designed a completely unrelated uniform.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-01-2010, 11:56 AM
We have tried checking the custom avatar guy, the fleet options, and anything else and have not seen a way to add fleet uniforms to any members but the fleet leader so no I don't think this ability is up yet.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-01-2010, 01:13 PM
Have you gone to the uniform guy at the starbase? When I joined my fleet I noticed a new slot appeared for me to have a 2nd uniform to switch to. Perhaps the fleet uniform appears there? I would imagine that they didn't allow the fleet uniform to overwrite the player's original uniform.

We haven't chosen our fleet uniform yet so my 2nd uniform slot is empty as of now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-01-2010, 01:57 PM
Yes he is the guy we tried. Nothing there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-01-2010, 03:38 PM
bump, i'm an officer in my fleet and want to design uniforms/ships for our members but apparently don't have the option to.

our leader made one and i can see the intended design in the uniform tab but can't wear it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:50 PM.