Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 engineering console+armor?
02-02-2010, 05:21 AM
Something that somehow made me think a bit is..why do we have to put armor into engineering consoles?

Wouldn't it be better to have something like +10% repair rate to armor for an engineering console

Armor should have an Armor slot where you put diffrent types of armor into it. Would be logical
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-02-2010, 05:23 AM
There are several types of engineering consoles, not only armor ones...there is also the one you said, hull repair time bonus, various power settings etc.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-02-2010, 05:50 AM
yes i know but it would be a bit more logical if armor types would get an armor slot.

In the end it's not a showstopper but the more you put such things in their own slots the more the ships could be customizable and overlookable. It's somehow a suggestion to outsource armor parts to own armor slots
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:42 PM.