Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 question about NX prefix
02-02-2010, 11:10 AM
I dont want to take my NX prefix out of the store until I know how it works, can we just use it once? Or can all my ships from now on use the prefix?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-02-2010, 11:12 AM
After you obtain your prefix from the store, it becomes available in the area where you can rename your ship.

Press K, select the Status tab, select your ship.

Click the Rename button

On the line with your registry number, you will see a selection for either NCC or NX prefix.

Enjoy.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-02-2010, 11:18 AM
Renaming your existing starter ship costs merit, but all further new ships get one free rename (because they come with a random name/registry when you purchase one).

Swapping from NCC to NX is part of a rename. It's not a one-time deal; all your future ships can be NX.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:16 PM.