Go Back   Star Trek Online > Information and Discussion > Star Trek Online General Discussion
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
How do i stop my camera from rotating automatically with mouse in Ship Customization?

Normally i'd hold the right mouse button to rotate the ship, but it is rotating no matter what and when i press.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-02-2010, 02:04 PM
Switch your (space) cam mode in options to free cam.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-02-2010, 02:08 PM
Quote:
Originally Posted by Heliotrope View Post
Switch your (space) cam mode in options to free cam.
I is in free cam.

Don't want to sound rude, but did you understood my problem correctly? The issue is on the ship customization screen. The ship rotates together with the cursor as if the right button was pressed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-02-2010, 03:01 PM
Quote:
Originally Posted by Ruivo
I is in free cam.

Don't want to sound rude, but did you understood my problem correctly? The issue is on the ship customization screen. The ship rotates together with the cursor as if the right button was pressed.
Oops, that's what I get for posting on my way out the door to do errands. Sorry about that. I did misread your issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-02-2010, 03:24 PM
I had this problem in beta but I haven't had it since headstart... I'm wondering if there's some control option that when at default, it works fine, but if changed, causes this. I suggest trying to return some control options to default and see if you can't figure out which one is messing it up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-02-2010, 03:30 PM
I didn't have this problem at all in beta, but now it has started in head start. It's absolutely infurtiating when trying to do colour schemes...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-02-2010, 04:35 PM
Quote:
Originally Posted by mrwafu View Post
I didn't have this problem at all in beta, but now it has started in head start. It's absolutely infurtiating when trying to do colour schemes...
Your ship is so sexy :p Exactly why i'm ****ed.. can't do the colour schemes on my new Akira.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:21 AM.