Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Game does not crash during space flight or combat, but every 5 minutes on an away mission, the game client crashes. Attempting to uninstall and reinstall + patch to see if this corrects.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 11:39 AM
Its crashed a few times on away missions for me as well. It takes longer than 5 minutes usually.

I reduced my graphics settings slightly to see if it helps. I haven't played enough away missions at the new settings to know if it will make a difference.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Turn off Dynamic Lighting under the video settings. I had the same issue and so did a friend, this resolved it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-01-2010, 01:57 PM
Thats one of the graphic options I disabled. Hopefully it'll continue to work without crashing.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-01-2010, 02:10 PM
I get this problem too, ive tried all graphic option, and even reinstalling the game.

Newest release as of patch tonight, WIn 7 pro 64bit. Latest graphics, sound and mobo drivers.

5870 x 2 CF
I7-860 @ 4.4ghz
Corsair dominator 1600mhz 8gigs
Asus Formula III mobo
X-fi sound card.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-01-2010, 08:52 PM
I also turned off Dynamic Lighting, and it fixed my Away Missions constantly crashing. Win7 64bit with ATi 4850.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-01-2010, 09:14 PM
I've gotten regular crashes during away missions since last night; will try the dynamic lighting switch to see if it works. I've also gotten a couple BSODs from this as well, though I'm not sure it's related to others' experiences. The error message was something like "Bad_Pool_Caller", I believe.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-02-2010, 12:39 AM
Quote:
Originally Posted by CrusaderXVII
Game does not crash during space flight or combat, but every 5 minutes on an away mission, the game client crashes. Attempting to uninstall and reinstall + patch to see if this corrects.
Reinstalling / patching did not correct the issue. Ill try it with the lighting effetcs off as you mentioned.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-02-2010, 04:38 PM
I'm experiencing the same problem, especially with the Starbase 24 away mission and the Celes Base mission. I was never able to complete these missions in the open beta for the same reason. Adjusting video options doesn't seem to help.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:33 AM.