Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
--------------------------------------------------------------------------------

I know there are server issues, and slow load times...but I can't even get the Alpha Centauri sector (where my toon warped to yesterday) to load at all.

It looks like it gets about 80% loaded, then stops. I've logged off and on, trying to connect to my character...waiting up to 30 minutes for the page to load, etc. and nothing.

I know others are "lost in space" right now too...but it's frustrating to not be able to play.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-02-2010, 03:30 PM
Quote:
Originally Posted by Aranck
--------------------------------------------------------------------------------

I know there are server issues, and slow load times...but I can't even get the Alpha Centauri sector (where my toon warped to yesterday) to load at all.

It looks like it gets about 80% loaded, then stops. I've logged off and on, trying to connect to my character...waiting up to 30 minutes for the page to load, etc. and nothing.

I know others are "lost in space" right now too...but it's frustrating to not be able to play.
This happened to me too, going to the Alpha Centauri sector. I just kept exiting the game and going back on and eventually it worked. When it gets to about 80%, wait for like a min then exit and retry. Hasn't happened since though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-02-2010, 03:32 PM
Alpha Centauri is a no go for me as well. There are a lot of slow load times, but this one will not finish.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-02-2010, 04:47 PM
Well, I got out of Alpha Centauri, now am stuck at Starbase 24 that won't load.

They need to STOP advertising this on TV until they get these servers working properly. The LAST thing this needs is more traffice IMHO.

Oh well- the game is cool so far at least when it's working.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-02-2010, 05:05 PM
Same here in "Solsystem" and "Space, the final frontier"

Many people the same problem in several Loadscreens...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:59 PM.