Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I know there used to be a way to switch between different power presets with a keypress (ie, switch to Defense Power mode, or Aux power mode). But now I can't find it.

I know that you can switch by clicking the little icons, but there was a way to do it with the keyboard.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-03-2010, 11:57 AM
you can make keybinds for them. go to the UI forum and there's a 360 controller thread. the first post has the specific commands you want. Sorry I was too lazy to link. lame, I know.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-03-2010, 12:22 PM
Quote:
Originally Posted by raymond.makowski View Post
you can make keybinds for them. go to the UI forum and there's a 360 controller thread. the first post has the specific commands you want. Sorry I was too lazy to link. lame, I know.
Found it, thanks!


/bind <key> genbuttonclick powerlevel_preset_0 (power preset Attack)
/bind <key> genbuttonclick powerlevel_preset_1 (power preset Defense)
/bind <key> genbuttonclick powerlevel_preset_2 (power preset Speed)
/bind <key> genbuttonclick powerlevel_preset_3 (power preset Aux.)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:23 AM.