Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Bridge Officers?
02-03-2010, 08:42 PM
Ok so i "bought" a bridge officer and got one from a mission (not including the one you start with) and i am trying to assign them to my ship but they don't show up in my inventory. Not only that but i go to the FAQ and check how to get them and it says "go to inventory and double click requisition". i don't see requisition anywhere. am i being blatantly stupid or is there something i am missing?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-03-2010, 08:43 PM
When you hit 'u' and go to the 'assignments' tab, the new bridge officer should be visible on the right side of the screen. Double click to open dialogue.

If it isn't there, there is a known bug where BOs are going missing. They should be fixing it soon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-03-2010, 08:43 PM
They should show up in the Assignments tab if you press L.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-03-2010, 08:50 PM
ok i got it thanks guys. i am still having that stupid problem that doesnt let me use my CE costumes on my BO
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:13 PM.