Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Ship Custom design bug?
02-03-2010, 07:26 AM
I dont know if its just me but i cannot change any details on my ship, like neck, hull, windows etc.
i can do it on the screen but when i save it does not apply and no energy is taken.

I did have this problem on uniforms, but it did work after awhile when i logged back on, could be lag?

Any feedback would be good, i have saved this a few times so all my energy is prob all gone now, but just wanted to check with you guys.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-03-2010, 08:20 AM
It looks like the price that is shown to be charged isn't actually correct. In some cases, when people make modifications to the ship, people are being charged far more than what the UI tells them
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-03-2010, 09:06 PM
hmmmm, thats alittle odd. needs to be looked at.
Thanks mate. lets see what happens i guess.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-03-2010, 09:38 PM
Quote:
Originally Posted by Tarka View Post
It looks like the price that is shown to be charged isn't actually correct. In some cases, when people make modifications to the ship, people are being charged far more than what the UI tells them
I've been charged 10x the amount. 4100 instead of 410 in some instances.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:13 AM.