Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
The launcher opens, says Loading. Please wait. for about 2 seconds, then I get an error saying it cannot display the webpage(I'm using Firefox).

It says likely causes are no internet connection(perhaps not so likely), error with the website or I'm entering the address wrong.


Any ideas? I looked through several pages of posts and didn't really see anything quite like my error.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-04-2010, 12:04 AM
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-04-2010, 12:16 AM
Well, I'm on Vista, and I have IE on my machine, I just never use it favor of Firefox.

And now when I try to open up IE, it's showing me the same Cannot Display Webpage error.

*Edit* Fiddled with the connection settings for IE, and it works now... just in time to see that the servers are down for maintenance.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:36 PM.