Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-06-2010, 07:03 AM
My load bar goes to the end in Sol system as well then nothing happens, i've been stuck at this for a day and a half now it seems. Also my new character won't load up either now it seems.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-06-2010, 07:07 AM
It might be because I need to activate the retail 30 day trial code on the back of my manual although my account says I have til April or something, not sure if it had that before or after I activated the "DS9 Uniform" which shows up as STO Gold.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-06-2010, 07:33 AM
Quote:
Originally Posted by Nathan-Jenkins
It might be because I need to activate the retail 30 day trial code on the back of my manual although my account says I have til April or something, not sure if it had that before or after I activated the "DS9 Uniform" which shows up as STO Gold.
It has nothing to do with your account. I have a lifetime subscription and everything is activated. It is a technical issue.

Do you have a dualcore cpu ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-06-2010, 07:45 AM
No. I mean I know my computer is laggier than others but I never had this issue in OB.

EDIT: Okay I installed the retail copy and it was set to low settings and I left it for a bit and returned and I am now on Earth Spacedock.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-06-2010, 10:56 AM
After I changed the settings and went to exit Earth Spacedock it did the freezing on Sol System loading screen, so I reinstalled it but it's still doing it. Cryptic please fix this.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:31 AM.