Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Well, i guess the thread title pretty says what i am asking.

Is there anyway to resize it so i can put more skills onto it?

Thankyou.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-06-2010, 09:57 AM
Yes, you can get up to 3x10 slots. In the top right corner of the bar there are 2 small buttons. One of them (can't remember which atm) give you 3 new buttons with a 1, 2 and 3 on them. Press 2 or 3 to get a 2 or 3 row bar
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-06-2010, 10:42 AM
Ah cool. i never noticed that before. but You say the bars are 10 slots? I only seem to have 8 presently. Is there a way to increase it?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-06-2010, 10:45 AM
Option 3 takes it to 3 x 10 slots automaticaly but at the expense of the boff bridge station UI at the bottom, meaning you have to put those skills on the bars to use them.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:21 PM.