Go Back   Star Trek Online > Information and Discussion > Star Trek Online General Discussion
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-06-2010, 08:42 PM
Quote:
Originally Posted by E.M.H. View Post
Looking into it more closely, I noticed that it's probably a bug- I would bug it if I were you.

I mean, the markings are fine on my Connie Pre-Order bonus.
yeah but im pretty sure if theres one ship they should be using very specific textures for markings its the ACTUAL USS Enterprise
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-06-2010, 08:43 PM
Quote:
Originally Posted by magitek View Post
Oh, hey, you're right about the appearance being off. In fact, I would wager that it's supposed to look more like this:

http://img31.imageshack.us/img31/7706/screenshotpt.jpg

Which is how it looked back in beta.
ok THIS makes me feel better
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-06-2010, 08:54 PM
Quote:
Originally Posted by cerebrix View Post
Ok so im in the time mission. how awesome is this!! I get to fight along the original series USS Enterprise in the past!!!

Even Spock hails my ship and I get to talk to him!!!

Only one problem...

How could you screw up the look of the original series enterprise?

I'm not nit picking here. I think the one thing, if you were going to nail cannon the ONE thing you needed to nail, is the look of the ACTUAL USS Enterprise.

Where the hell is her famous NCC-1701 markings? Why does she have her name plastered all over the place? Its all wrong!

heres some pics from in game....

http://img22.imageshack.us/img22/699...0020617382.jpg

http://img41.imageshack.us/i/screens...020617383.jpg/


and here some pics of the original model from the series.


http://farm4.static.flickr.com/3493/...87d1db6d04.jpg

http://blogs.smithsonianmag.com/arou...enterprise.jpg


seriously how did this happen and how soon can we expect it to be fixed? its gotta be as simple as changing a few textures.

im not saying she shoud have every window in the right place, every rivet. just comon, lets get her friggin designation markings right!!!!



Jack Emmert.... i am disappoint...
Oh dear... the purist finally caught on !!!! Run Cryptic !!! Runnnnnnn !!!

/Sigh .... of ALL the things they could complain, they chose "markings"

I personally loved that episode. Had so much fun from it running it solo. Should have more Guardian quest line.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-06-2010, 09:02 PM
I saw the same thing when playing too. Funny thing was, back in Beta for a bit it was the correct version with the registry number in the correct places. Then after some patch in Beta, it's been messed up ever since. I even noticed it on other missions while saving whatever Federation ship, the registry number spot is also showing the ship's title.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-06-2010, 09:19 PM
Quote:
Originally Posted by cerebrix View Post
Ok so im in the time mission. how awesome is this!! I get to fight along the original series USS Enterprise in the past!!!

Even Spock hails my ship and I get to talk to him!!!

Only one problem...

How could you screw up the look of the original series enterprise?

I'm not nit picking here. I think the one thing, if you were going to nail cannon the ONE thing you needed to nail, is the look of the ACTUAL USS Enterprise.

Where the hell is her famous NCC-1701 markings? Why does she have her name plastered all over the place? Its all wrong!

heres some pics from in game....

http://img22.imageshack.us/img22/699...0020617382.jpg

http://img41.imageshack.us/i/screens...020617383.jpg/


and here some pics of the original model from the series.


http://farm4.static.flickr.com/3493/...87d1db6d04.jpg

http://blogs.smithsonianmag.com/arou...enterprise.jpg


seriously how did this happen and how soon can we expect it to be fixed? its gotta be as simple as changing a few textures.

im not saying she shoud have every window in the right place, every rivet. just comon, lets get her friggin designation markings right!!!!



Jack Emmert.... i am disappoint...
the Open beta Version of the Enterprise was perfect... there must be some sort of mix up in the patches somewhere.... all the marking were in the correct postion and everything else... I have a Screen shot to prove it

http://i42.photobucket.com/albums/e3...Enterprise.jpg


So hopfuly they can fix this bug...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-06-2010, 09:34 PM
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-06-2010, 10:17 PM
Did anyone else notice that when you click the ship its name reads as the "USS" (i.e. no ship name)?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:04 AM.