Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Rank up question
02-07-2010, 02:45 PM
Do you have to spend skill points in a specific tier in order to rank up, or is it just that you have to spend a total number of points, and where you spend them doesn't matter?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-07-2010, 03:04 PM
ITs a specific amount you need to spend.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-07-2010, 03:18 PM
Quote:
Originally Posted by BenderTheRobot
Do you have to spend skill points in a specific tier in order to rank up, or is it just that you have to spend a total number of points, and where you spend them doesn't matter?
The latter.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:38 AM.