Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Having a bit of a difficulty
02-08-2010, 07:35 AM
My ship number on the front shows like this "316548964268", how do I change it to like this "NCC-98754"? I can't seem to find it anywhere, I looked at the ship customization and rename ship area, and the option is not there, like it used to be in the beta. Does anyone have any idea?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-08-2010, 07:40 AM
The rename ship button is at the bottom of the ship status screen when you click U. That display though is a bug that should be reported. It might be preventing you from reanaming the ship. It might even be preventing the rename button from showing up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-08-2010, 07:42 AM
There is a graphics glitch on some of the ship models that causes that. I mixed and matched parts on a T2 escort, and I have that problem on the sides actually.

So, in short - it's a bug An art bug, but a bug nonetheless.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:38 AM.