Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 stuck and unable to move
02-09-2010, 02:04 PM
This mission has a rather approriate name "trapped"... I'm now stuck against a piece of debris and unable to move... I'm in combat so I can't leave the zone... When I log out and back in, I'm in the exact same place... Been this way for over 30 minutes now. There really needs to be a "stuck" command to help us in situations like this. Just out of curiosity, I tried "/stuck" and it says "If you're still stuck use /killme", and /killme brings up a gm request form... Wish there was some kind of notification of an approximate wait time when you're waiting for GM help.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-09-2010, 03:15 PM
Quote:
Originally Posted by Sylvanos View Post
This mission has a rather approriate name "trapped"... I'm now stuck against a piece of debris and unable to move... I'm in combat so I can't leave the zone... When I log out and back in, I'm in the exact same place... Been this way for over 30 minutes now. There really needs to be a "stuck" command to help us in situations like this. Just out of curiosity, I tried "/stuck" and it says "If you're still stuck use /killme", and /killme brings up a gm request form... Wish there was some kind of notification of an approximate wait time when you're waiting for GM help.
Don't bother waiting for a GM. do the /killme, uncheck "Request GM Reply" and then click Abort Mission. It will force warp you out of the mission. Once out you should see a notification to continue from where you left off.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-09-2010, 03:21 PM
Quote:
Originally Posted by donkeybarf View Post
Don't bother waiting for a GM. do the /killme, uncheck "Request GM Reply" and then click Abort Mission. It will force warp you out of the mission. Once out you should see a notification to continue from where you left off.
Only problem with that is, because I'm put into combat... I don't get the option to "Abort Mission", it's greyed out on the request form. However, I did discover that I can still enter a pvp queue, and get transported to a pvp map, from there I can abort the mission and start again. Just have to make sure you're not against any debris when you get to that point again hehe....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:17 AM.