Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
As you may see from recent posts, i have had alot of trouble getng into the game as i kept getting the message "Trying to update to launcher. Please be patient" so I thought that i would de-install the game and then install it again not realizing that i would face one MASSIVE wall:-

"This product key is already active, it cannot be used again."

This is a disaster!!! How can they expect me to go out to buy a new disk for a new Product Code!!?? It is almost like this is a beta release, with the amount of problems i am faceing!!

Why was this not sorted out before the game was released fully?

Tell me what you want to next??!!

And ofcourse i am fully open for any comments you all might have to help me in my experiance!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-09-2010, 02:38 PM
You don't need to input the code or create your account again after a re-install.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-09-2010, 11:19 PM
Quote:
Originally Posted by ZiffyHead
You don't need to input the code or create your account again after a re-install.
Ok, great! Thanks just think i got a bit hot headed lol... it took me ages to get all my problems sorted lol :L
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-10-2010, 01:25 AM
Are you using a firewall? Could be that the launcher/updater is blocked, thus the patching is slow. Although more likely, it could be port-settings in your router? Unless you have a slow internet-connection (i.e. less than 2 to 8 mbit).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-10-2010, 02:03 AM
well I had similar problem before..and all I did was turn off my EU proxy and now, I got no lag, no loading times when system moving, no hangsup/rubberbanding, etc
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:28 AM.