Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-11-2010, 04:50 PM
Nice. Do you have a screenshot? That must look wicked.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-11-2010, 05:05 PM
Quote:
Originally Posted by faithborn
seriously though, the ability to summon an unlimited number of pets through clearly unintended means needs to be fixed. when people play with it like it was intended its a decent ship, when people abuse a broken mechanic its insanely stupid. counters or not, its not intentional and the OP has a right to complain
Hardly unlimited......
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-11-2010, 05:17 PM
Quote:
Originally Posted by Larhten View Post
Hardly unlimited......
hardly intentional
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-11-2010, 05:20 PM
Quote:
Originally Posted by faithborn
hardly intentional
Point me to the dev post which says that.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-11-2010, 05:24 PM
Quote:
Originally Posted by Larhten View Post
Point me to the dev post which says that.
pleading ignorance doesn't work, the fact that you have to move consoles around in order to get it to work is evidence enough that its not working as intended. Otherwise you would be able to spawn your massive fleets without having to move said consoles.

abuse it and lose it, just like MES.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-11-2010, 05:41 PM
Quote:
Originally Posted by faithborn
pleading ignorance doesn't work, the fact that you have to move consoles around in order to get it to work is evidence enough that its not working as intended. Otherwise you would be able to spawn your massive fleets without having to move said consoles.

abuse it and lose it, just like MES.
Move consoles? I must be missing something.

You launch each before combat, and refresh the one you keep equipped. It's hardly unlimited.

8 Repair Bots
8 Fighters
2 Bop's
8 Siphons

and Refresh Fighters as needed. Beyond that I dont know what consoles you're talking about.

Point me to a dev post that states thats an exploit please....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-11-2010, 06:03 PM
Quote:
Originally Posted by Rasmussen View Post
Move consoles? I must be missing something.

You launch each before combat, and refresh the one you keep equipped. It's hardly unlimited.

8 Repair Bots
8 Fighters
2 Bop's
8 Siphons

and Refresh Fighters as needed. Beyond that I dont know what consoles you're talking about.

Point me to a dev post that states thats an exploit please....
you realize that if you change the slot they're in then you can bypass the limit right?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
02-11-2010, 06:09 PM
Quote:
Originally Posted by faithborn
you realize that if you change the slot they're in then you can bypass the limit right?
Havent tried, but no need all but Bop's are on a 1 minute cooldown. I use fighters mostly as Bop's are way to slow to catch up with anything.

When Feds break combat it gives us the opportunity to swap and respawn.

I can speak for my group, we arn't swapping consoles or whatever the exploit is.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:10 AM.