Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
i have seen this particular bug for quite a while.. and while not entirely game breaking it is fairly annoying

this is what is happening.. while using time delay abilities such as high yield torpedoes. i click to activate the weapon.. then move into firing arc for the weapon.. shoot the weapon.. then since there is a delay between firing the weapon and it actually shooting the round.. if i happen to move out of firing arc before it shoots off.. i lose the ability and get the weapon cool down timer and ability cool down timer.. even though nothing was shot.

then usually some time further down the line sometimes in the same fight and sometimes in another engagement i will see my torpedo launcher shoot the extra torpedo as though i used high yield when i did not.. and only one of the torpedoes will register as a hit even though my launcher shows it launching 2 on the screen.

submitted ticket and that number is 655984 as i said earlier in the post i don't think its particularly game breaking but it is fairly annoying.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-13-2010, 12:54 PM
bump 10 char
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:52 PM.