Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 lazy n00b question
02-13-2010, 08:25 PM
How do you view your bridge? Currently a LT-4, close to LTC. I have a feeling its a leveling issue (where i have to be a higher rank than i am to view it), because most of the questions like this have that answer.

But i just want to be sure, so , how do you view a bridge (and yeah i know you have to buy it)

Thanks guys!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-13-2010, 08:27 PM
On your UI by the minimap is an arrow, click it. This gives you a drop down menu. It's one of the options on that menu.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-13-2010, 08:30 PM
ok, i'm stupid, i just saw the option. someone delete my shame please
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:24 PM.