Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
What the title says. Right now, the Skills window says that Scientist 9 is required for Science Team III, but the game actually requires Doctor 9.

Now,given that Science Team isn't Medical Team anymore and affects shields, not crew, Scientist makes much more sense. But c'mon, Cryptic. Do something. Fuzzy, useless documentation is one thing; outright WRONG documentation is another. If for some unfathomable reason it's too hard to change the linked skill, at least change the text strings in the skill window.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-18-2010, 05:39 PM
Well, that explains why I'm not able to train Science Team III even though I have Scientist maxed out. (I honestly didn't look at the Doctor skill; guess I should have, but I don't really have any of my skills in ground healing leveled up.)

I, too, would like to see the skill documentation fixed (or, heck, started at all lol). Thanks for helping me solve that little head scratcher, though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-18-2010, 06:55 PM
yes, I've been asking for this for a while too. It'd at least be nice to get a response into which they will do even if it takes time to do it... least you'd know what to expect in the future
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:05 AM.