Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 BO ground abilities on hotbar?
02-21-2010, 01:05 AM
Is there any way to put BO ground abilities on your hotbar? I tried right-dragging and that just turns them red. They also aren't listed in the abilities list popup.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-21-2010, 08:01 AM
Quote:
Originally Posted by BenderTheRobot
Is there any way to put BO ground abilities on your hotbar? I tried right-dragging and that just turns them red. They also aren't listed in the abilities list popup.
Not that I know of. In ground combat the BO's use thier own abilities. The only way to kind of control them is by turning them off until you want one to use the ability then turning it back on. This is why it turned red you with right clicked it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-21-2010, 02:42 PM
Yeah, I know what the red means. You can also make them use an ability on demand by left-clicking it. I find that they don't use their abilities when I'd like them to, so I click on them a lot. I just want to hit a key on the keyboard instead of clicking.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:55 PM.