Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
02-23-2010, 10:06 AM
Same issue
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
02-23-2010, 10:41 AM
yeah can't wait to get home so i can file a ticket and wait 2 weeks to get a reply
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
02-23-2010, 11:09 AM
Same here, ticket issued too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
02-23-2010, 11:46 AM
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
02-23-2010, 11:50 AM
We've tracked down the issue and will be putting a fix in for this as soon as we can.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
02-23-2010, 12:26 PM
Quote:
Originally Posted by Lance_Raytheon
That's just a temp fix, because when you go to warp (enter a Sector & get a load screen), you'll be doing your (Lance_Raytheon) fix a lot. But thanks for trying to help.

And dstahl thanks for the post here, good to here that it will be fix soon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
02-23-2010, 01:14 PM
I have noticed that as well
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
02-23-2010, 01:48 PM
I have the same issue too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
02-23-2010, 01:58 PM
same here.

I want my RMC back. I like it too much
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
02-23-2010, 02:05 PM
Quote:
Originally Posted by dstahl View Post
We've tracked down the issue and will be putting a fix in for this as soon as we can.
What a quick response, thanks a lot!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:21 AM.