Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
often it doesnt finish the quest.

That happens alot when the group Im assigned to has made the first part without me already. Today I had to do a quest 4 times... the last time I was alone and finally it finished.

Since that happens we shouldnt be assigned to instances where a part of the quest has been finished already...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-25-2010, 12:37 AM
Hit "O" and go to the "Team Options" tab. There you can select the option to not join an "open team"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-26-2010, 10:04 AM
Id rather have them fixed that bug because Im not playing an mmo to be playing all alone
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-26-2010, 10:23 AM
The rules for auto-teaming only allow players to join the map within the first 2 minutes and if the objectives are still uncompleted.

To track down issues where you are encountering this - we'll need to know the exact mission where this happened as we need to investigate if the first objective can be completed prior to the cutoff.

Please submit a mission bug - select the misison you are on - and explain that auto-teaming put you on a map with completed objectives.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-26-2010, 10:41 AM
i have had this a few times myself, though only with missions that involve scanning objects.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-26-2010, 11:05 AM
I can confirm this error, had it a few times
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-26-2010, 11:20 AM
I've had this happen a few times, and most of the time I noticed there were multiple Ops buttons on the edge of the screen. Once each one of these has been clicked through, usually I was able to complete the mission. However, the issue still stands that this is not very obvious and this doesn't fix the issue every single time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-26-2010, 11:21 AM
Quote:
Originally Posted by ForstalDave
i have had this a few times myself, though only with missions that involve scanning objects.
Indeed there was always something to scan, but cant recall the mission anymore. I remember two missions where it happened... one Ill come to soon on my 2nd toon, but the other....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-26-2010, 11:43 AM
type /lfg and you'll never be made to join a team again... it has solves 90% of all problems I've had with missions.
the other 10% was solved by never clicking "not now" when a BO asks me if I want to warp out.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-26-2010, 02:29 PM
Last time it happendI belive it was a quest in the Vendor System. Just a plain patrol quest.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:04 PM.