Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Shields have lost strength.
02-26-2010, 08:34 PM
I had 10k shields on my ship and now it is down to 7,650 for no good reason. Just boom, I have lost almost 3k shields.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 Shield/Weapons loss
02-26-2010, 08:52 PM
I've had my shields go completely out in a mission. Its cost me several respawns. Ive also had my weapons stop working as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-27-2010, 01:18 AM
My shields went from 9k to 2,719 on my blue mk lX only on my main toon, My klingon and fed-tac are fine. so i cant play him my shields are gimped tell thay fix him lools
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-27-2010, 01:39 AM
Quote:
Originally Posted by Asdar
I had 10k shields on my ship and now it is down to 7,650 for no good reason. Just boom, I have lost almost 3k shields.
My shields have taken a nosedive too, I was down to half hull by the time I had finished off one enemy team yesterday. I would have thought a galaxy class starship would be able to take on a few attack cruisers without damaging the Hull.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-27-2010, 11:31 AM
Same as Asdar.

Also had 10k shields on my ship.
Now it is 6k...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:51 AM.