Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
After getting the Exploration Cruiser I was surprised at how slow it turned. I ignored it for a while, until I noticed that my son's EC had impulse engines that gave him a +14 turn rate. My engines gave a +3. So I thought maybe I just picked bad engines without paying attention. I went back to the stardock to look at engines and noticed that they ALL had +3 to +3.4 for turn rate even the MK2 ones, which I knew had a higher turn rate than that. So I went to my old Light Cruiser and checked it, +3 turn rate on it also. I tried assigning it as my main ship...same thing, +3 turn rate. I then logged out and back in and rechecked it again, same thing.

The only difference between me and my son, other than slight skill differences, is that he's an engineer and I'm a tactical officer.

Hope you take a look at this. Thank you.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-04-2010, 02:16 PM
I have the exact same problem, with the difference that I am an Engineer, flying an Exploration Cruiser. Maybe I have to invest points in "Explo. Cruiser Captain" first? Or has it something to do with todays pacth?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:58 PM.