Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
So I did the Ground Zero Mission this morning, and after I destroyed the final boss in space, I got the old depart sector report and click it to warp out. Only problem is, when I got out and tried to turn in the mission, well it did not say completed. SO I figured I just made a mistake and I would try it again tonight. So here I am back... again.... 2 hrs a piece it takes to do this mission. I ran it again tonight,making sure it said mission completed, and depart sector. Lo and behold, when I zoned out, it stated the mission was not completed. NICE BROKEN STORY MISSION CRYPTIC. Thanks. I am sure you will be patch your patch, just like you have the last 2 patches that have been released. I am sure it will be fixed... but most likely I will need to wait til next week. Oh well, one week lost in the game will not kill me. See you all when this is fixed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 Same...
03-05-2010, 10:49 PM
Same damn thing happened to me!!!! Of course I did it twice now, and both times the quest would not complete. WTF CRYPTIC! YOU SUCK AND YOU OWE ME 3 HOURS OF MY LIFE BACK!!! It's one thing for a random quest to be bugged, but the 90 minuted episodes NEED TO COMPLETE!! JESUS!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:52 AM.