Prev Previous Post   Next Post Next
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Suddenly Completely Unplayable
03-12-2010, 01:10 AM
Ever since the past couple of patches, the game has gone from excellent to completely tanking graphics wise.

I get huge amounts of rubber-banding, rubber-banding on steroids basically to where my ship or character will snap back to its former location several times a second, constantly, rendering it completely out of my control even as things around me continue to act. (Often meaning that my ship is defenseless and is destroyed in a matter of seconds.)

If that wasn't enough, even when that's not happening the framerate has suddenly dropped enormously.

I can't see how it could be an issue on my side. I've got a quad core CPU with eight gigs of DDR3 RAM and an NVidia 9400 GFX card, and, as I said, it was performing beautifully up until the past couple of patches when suddenly this started to happen, without my having altered anything. And nothing I do seems to stop it. I've tried messing with the video settings many times, even setting them at the lowest settings and I still get the exact same problem. I've ensured nothing else is running in the background and still, same problem no matter what. It essentially renders the game unplayable, and I am completely baffled by what could be causing it.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:39 PM.