Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Well ! it sems that i cannot move futher up the lader . since i have obtain the rear admiral level 5 anithing i do wont give me anymore skill point registered. fight the borg ,undine etc... is it normal at that stage .???.
or it that something i should have accomplish before, and that wont permit me to unlock futher up.??
i need some help in this matter pls..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-11-2010, 02:00 PM
Quote:
Originally Posted by IronStorm View Post
Well ! it sems that i cannot move futher up the lader . since i have obtain the rear admiral level 5 anithing i do wont give me anymore skill point registered. fight the borg ,undine etc... is it normal at that stage .???.
or it that something i should have accomplish before, and that wont permit me to unlock futher up.??
i need some help in this matter pls..
You sir are level capped, there is no higher level.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-11-2010, 02:00 PM
Quote:
Originally Posted by IronStorm View Post
Well ! it sems that i cannot move futher up the lader . since i have obtain the rear admiral level 5 anithing i do wont give me anymore skill point registered. fight the borg ,undine etc... is it normal at that stage .???.
or it that something i should have accomplish before, and that wont permit me to unlock futher up.??
i need some help in this matter pls..
Perhaps because the level cap is RA5?? I don't know that might be the issue.../sarcasm
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-11-2010, 02:01 PM
Quote:
Originally Posted by IronStorm View Post
Well ! it sems that i cannot move futher up the lader . since i have obtain the rear admiral level 5 anithing i do wont give me anymore skill point registered. fight the borg ,undine etc... is it normal at that stage .???.
or it that something i should have accomplish before, and that wont permit me to unlock futher up.??
i need some help in this matter pls..
This post has been edited to remove content which violates the Cryptic Studios Forum Usage Guidelines ~ Phoxe
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-11-2010, 05:21 PM
the issue here is simply that now i cannot continue to upgrade my skills anymore.since no advencement are'nt registered . how do i improve my skills now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-11-2010, 06:31 PM
you cant, that's the whole point of a cap.

Very stupid concept, very poor decision to execute it, but there it is. You'll just have to live with your chracter as he is or make a new one.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-12-2010, 12:31 PM
well. thats a bummer!!!!.
this is an improvement that could be made . " to give us the oportunity to continue to improve our skills even if our ranks are at the top .
because for now the only thing i get is new officer points " alredy got plenty of those officers".

simply hope someone in the box read this . i think this would make a nice solution for more fun.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-12-2010, 12:44 PM
Quote:
Originally Posted by count23 View Post
you cant, that's the whole point of a cap.

Very stupid concept, very poor decision to execute it, but there it is. You'll just have to live with your chracter as he is or make a new one.
Do not listen to this fellow. Respecs are coming, presumably on the 18th all tho it is not on the public test server yet it should be soon.

You do not have to live with how your character is forever, just for now.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:04 PM.