Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 My Shields are broken
03-15-2010, 02:45 AM
My RA5 Fed characterís ship shields have all of a sudden become extremely low!

I have been a RA5 for a while and have used a rare covariant [cap] shield array with my escorts, which had max strength of around 20k. Now my shields read a max strength of 2k and when ever I enter a space battle I get to watch them melt away within seconds and thatís playing lower level defend missionsÖ.god help me if I play any RA stuff.

I have submitted a support ticket, but I doubt Iíll get a response from that anytime soon.

Anyone else experiences that?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-15-2010, 02:58 AM
both seemes to be buggy. having 20k shield power as well as having 2k with covariant ^^ that is VERY strange indeed. normally covariant with [cap]x2 go around 7-8k in RA stages.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-15-2010, 02:59 AM
20k max shields? I think THAT was the bug. I am in an RA5 Sci Vessel, which is suppose to have the biggest shield coefficient and I don't have even close to 10k, yet you say you had DOUBLE that? 2k sounds way to low, but that may also be because of the display bug. What was the LAST ship you purchased? For some reason, the displays for all ships only reflect the last ship bought, but its only a display issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-15-2010, 03:20 AM
Hmm fair point.

You know that makes a lot of sense Ė I remember taking a recon science vessel a while back and seeing my shields increase massively. When I returned to my advanced escort, they stayed at 20k, at the time I put it down me remembering the numbers wrong.

So yeah my shields are definitely bugged Ö.. Iíll post some screens this evening when Iím home from work.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-15-2010, 03:34 AM
Totally forgot.

I bought a Danube Runabout a few days ago.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-15-2010, 04:24 AM
Its just a display bug.

You will have the correct stats for which ever type of ship you place the shield in.

You will only be able to see (display bug) the stats as if was in the last type of ship you purchased.

I have same issue.

Fly escorts but last ship i purchsed was a sci vessel so shield shows as 10k but i know its not anywhere near that.

Unless there is an incomming fix. The only work around i know is to discharge and then purchase your main ship again.

So im my example id have to clear all items off advanced escort, discharge it then purchase it again to see stats as an advanced escort and not a sci ship.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-15-2010, 04:57 AM
Nice one thanks!

I can live with it - if it's just a visual bug
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:56 PM.