Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
BUG:
Cannot get the weapon power tab to save.

Description:
I'm piloting a negh'var battle cruiser.

When I first reached BG I changed the weapon power tab to full weapon rest in aux. After getting my shields shut down a lot from target subsystem shields, I decided to go back to full weapon rest in shields.

I modifed my weapon power tab to have 100 in weapon power and the rest to shields. I click save. I switch my power setting to engines then switch back. Weapon power setting reverts back to 100 weapon power rest in aux. Once again I change it to 100 weapon, rest in shields and click save. I switch to shield setting then back. Again it reverts back to 100 weapon, rest in aux. If I click save repeatedly and switch my power settings it reverts back to old setting. I have tried to change it in a pvp map, orbiting ganalda station, and qo'nos. It simply will not save my settings. I have tried changing ships and then back to my battle cruiser and it will not except the changes I make to the first weapon power tab. This is very annoying since I often change power settings and expect the tabs to do what I set them to do.

TICKET NUMBER #
754800

CATEGORY :
User Interface (UI)

How to reproduce (If known.)
1- change your ships weapon tab to 100 weapon power and rest in aux
2- try to change it back to 100 weapon power and rest in shields and hit save.

LOCATION:
pvp map, orbiting ganalda station, and qo'nos
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:00 AM.