Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Nvidia 8600M GS
02-25-2010, 06:31 PM
I have a Nvidia GeForce 8600M GS card in my HP notebook. Star Trek runs "OK" with the card but I do need to do tweaking in the graphic options in the game. I get the message "computer apperars to be using old or out of date drivers " when the game loads. My driver version is 195.62 Is there a newer driver out? I cant find any on Nvidia
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-25-2010, 07:06 PM
Nope, they are the latest drivers.

i'm right in saying its a onboard card right?
My guess would be that STO doesnt support it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-25-2010, 07:48 PM
This is a message that stated showing for pretty much everyone using Nvidia cards with a recent patch and for some people getting the latest drivers (if they didn't have them already) fixed it but for others it didn't. As far as I have seen however this has no real impact on how it runs, just click the remind me in a month option and continue playing.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-16-2010, 07:52 PM
It actually causes a system crash on my machine in spite of having up to date drivers...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-17-2010, 11:50 AM
I have a 8800m gtx , can run all the modern games with no problems what so ever , except with STO thats doesnt look half as good , Cryptic and STO just isnt too compatible with the 'M' cards and nothing seems to be getting done about it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-20-2010, 04:02 PM
Quote:
Originally Posted by Deathstrik3 View Post
As far as I have seen however this has no real impact on how it runs,

Not true ... I can no longer play the game......
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-22-2010, 10:20 AM
my card basically burned out on my laptop (8700M GT) due to playing the game, couldn't handle it on lowest setting graphic wise and kept overheating even though lord of rings online worked on high setting
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-22-2010, 02:53 PM
I have an 8600m GT and have had no problems in terms of heat etc while playing STO. It's even overclocked to 600mhz (stock speed is 475).Other than the fact I need somehting newer to max it out, it works just fine at 1280x800 and lower-mediumish settings.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:50 AM.