Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Ever since the new patch, when I go into the tailor there are some serious shadows going on. It's almost impossible for me to see how the colors are going to actually look when I try to put a uniform change together...

Once I've assembled the uniform, finalize it, and then exit back out to the base it looks fine...assuming I actually got the colors to look right. But why is it so incredibly dark in there where you're putting it all together?

I haven't changed any graphic settings, and in fact mine are set up rather high. The only thing I've changed is turning off dynamic lighting, and I tried it with that turned back on and it didn't make any difference.

Anyone else having this problem? And any suggestions?

Oh, and I have an nVidia 9800GT graphics card, with the 196.21 drivers installed.

-Kunou
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-26-2010, 07:52 PM
I had this problem when I tried the tailor at the Captain's Table. I haven't been back to Starbase 001 yet to see if it's everywhere, or location-based.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-26-2010, 08:00 PM
Yup, I just had the idea to try a different location...and the tailor at Sol Spacedock was just fine. Nice and easy to see. Went back to the Captain's Table...and back to doom and gloom lighting. So I assume we're being punished for having a nice new station by geting horrible lighting when making uniforms. *grins*

-Kunou
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:24 PM.