Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I have a rare personal shield and a rare phaser weapon. I noticed I was getting my butt kicked worse than usual and was hearing 'personal shield low' frequently. I went up against a Klingon commander and pulled out my rare weapon. Or so I thought. Suddenly I'm weaponless and just swinging punches at the Klingon. I think he stopped to laugh. Then I realized I had no shield. I had to steal a common personal shield from one of my away team just to survive.

It seems that the ground related rare items are broken.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-27-2010, 01:16 AM
I have this same problem. Happened only after I changed to the casual uniform. My personal Shield (Captain shield GREEN rarity I believe) always has -1 shield now. And one of the CAPTAIN sniper rifles with ??? as its secondary dps now does 0 damage for every shot. Changing uniforms, going to different shields and back, nothing works, the item is literally broken.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-27-2010, 02:47 AM
I also have this problem. I was wondering why I wasn't firing my main ground weapon only to find I was just throwing punches, despite the weapon being equipped. I tried de-equipping and re-equipping, as well as placing it in the other weapon slot, and neither worked. Strangely, if I'm using my other weapon, I can see the weapon icons for the problem one behind the normal icons on the action bar, but when I switch they just become punch icons.

The item is a Rare Disruptor Split Beam Rifle Mk III, and since this has happened only after the Season One patch I can only assume it has been caused by this. I have just noticed the server will be going down for maintenance at 10AM - will this (and any other) issues be addressed during this?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-27-2010, 02:55 AM
This is a known bug already it happens on Purple items and rares X grade aswell Devs are on it .

http://forums.startrekonline.com/sho....php?p=2445406
http://forums.startrekonline.com/sho....php?p=2448180
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-27-2010, 07:46 AM
Quote:
Originally Posted by Shadow_Stranger
This is a known bug already it happens on Purple items and rares X grade aswell Devs are on it .
Good to hear, I've been getting this bug as well
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:38 PM.