Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
This has been going on for as long as the forums have been here. What's the point of a "remember me" button if the forums aren't going to remember me???
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-27-2010, 09:30 AM
Maybe there was a change in your browser settings or something. I remember my computer use to never keep me logged into anything.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-27-2010, 09:31 AM
I have the same problem. Its just STO nothing else.

I use safari if that helps.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-27-2010, 09:37 AM
Quote:
Originally Posted by Rojon View Post
This has been going on for as long as the forums have been here. What's the point of a "remember me" button if the forums aren't going to remember me???
I've been wondering the same thing. It seemed to work for awhile, but now it's every time I close the browser for any period of time.

Please take a look, forum team.

Thanks!

-Forjo
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-27-2010, 09:47 AM
Go to the main website. Log in there, and check the box between the password and the "GO" button, then hit "GO".

That box is the "Remember Me" option, just unlabeled (at least, it's unlabeled in my browser.

If you're already logged in, log out and back in, checking the box.

While this persists for me just fine at home, I have to redo it about once a week at work.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-27-2010, 09:56 AM
Quote:
Originally Posted by Tripp_Hazzard
Go to the main website. Log in there, and check the box between the password and the "GO" button, then hit "GO".

That box is the "Remember Me" option, just unlabeled (at least, it's unlabeled in my browser.

If you're already logged in, log out and back in, checking the box.

While this persists for me just fine at home, I have to redo it about once a week at work.
Yeah I have no problem on the main page, details in already and I just click ok. If I go direct to a page though it's different, I am fine with that. If you have problems on the main page it is probably your browser settings.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-27-2010, 02:12 PM
Quote:
Originally Posted by Anuhart
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
I think brain sig your my broke.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-27-2010, 04:27 PM
Quote:
Originally Posted by Tripp_Hazzard
I think brain sig your my broke.
And the originator was serious http://encyclopediadramatica.com/Has...k_more_like%3F
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
03-27-2010, 07:37 PM
Quote:
Originally Posted by Anuhart
ow ow ow ow ow ow . . . broken no, still brain

Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
03-27-2010, 10:02 PM
Quote:
Originally Posted by Tripp_Hazzard
Go to the main website. Log in there, and check the box between the password and the "GO" button, then hit "GO".

That box is the "Remember Me" option, just unlabeled (at least, it's unlabeled in my browser.

If you're already logged in, log out and back in, checking the box.

While this persists for me just fine at home, I have to redo it about once a week at work.
Please note in my original post I mentioned using the "remember me" box...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:22 AM.