Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Screenshot problems
03-29-2010, 02:50 PM
So everytime I go to take a screenshot in game, all I get is a black screen, however I can take a screenshot out of game everytime. Any suggestions, and yes I know how, obviously.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 re: Screenshot problems
03-29-2010, 02:58 PM
I encountered this early on (in Open Beta), but not since. I encountered it often in CoX and finally switched to a third-party screen capture program.

Maybe that will work for you. If you find a solution, I'd like to hear it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-01-2010, 03:35 AM
I have a simliar/same issue.

I can take screenshots but if i take a screen shot where there is alot of action or effects going off e.g. fighting they are just black.

Ive not tired changing any graphics settings yet as i dont suffer from any lag or anything so screenshots not vital for me although would be nice if they did work when gets action heats up.

Its not a high priority for me but if i remember :S ill try to bug it in game.

Has anyone else experienced similar?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-23-2010, 06:20 AM
Im getting this too. Its rather annoying.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:41 AM.