Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 [BUG] Graphics Bug
05-06-2010, 03:48 AM
i encountered a odd graphics bug.
when using the scanner for the unknown encounters. in space
that give random resources
like alien artifacts, the beam / graphic what is suppose to go in the
direction of the ship, doesn't it goes off to any random location, but
most often i found it points towards the nearest ally / planet. in the encounter

has caused the client to slow down, a few times thus far.
that's it

as i said. a graphics bug.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-06-2010, 01:09 PM
Quote:
Originally Posted by Excempt
i encountered a odd graphics bug.
when using the scanner for the unknown encounters. in space
that give random resources
like alien artifacts, the beam / graphic what is suppose to go in the
direction of the ship, doesn't it goes off to any random location, but
most often i found it points towards the nearest ally / planet. in the encounter

has caused the client to slow down, a few times thus far.
that's it

as i said. a graphics bug.
I noticed the same thing playing last night! I was in the B'Tran Cluster.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-07-2010, 09:14 PM
This bug was introduced in the last patch. It was working fine before that. Now the scanner points in all different directions.

R-R
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:55 AM.