Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
01-19-2010, 08:53 AM
Absolutely rediculous. Still can't get on. Just loads none stop every time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
01-19-2010, 09:28 AM
At login, bring up options, go to the video tab, uncheck advanced options (if it's checked), and scroll the white bar to the left until it's at the lowest graphics setting. Now try to log in and you should be able to load Sol.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
01-19-2010, 09:51 AM
Been having this problem also. Just seems to have to wait a really long time. So I tab out and look at something for a while. Tab back in to check.. eventually it loads in.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
01-19-2010, 11:51 AM
I've been having this issue a lot and I think it has something to do with your CPU's core and/or RAM. The only differences between my wife's pc and mine are CPU and RAM, and one can load into Sol smoothly and the PC sits there til the app fails to respond.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
01-19-2010, 10:23 PM
Quote:
Originally Posted by Lancvienna View Post
hi there,
same problem here.. so far i heard that problems only from european players.. are u guys also from europe?
would be interesting 2 know if the american players have the same problem..

greetings
Yep im an American and i am having these problems too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
01-24-2010, 03:08 AM
hi guys just wanted to let you know it works if you go back to the option menu and put ALL graphics down, than it works, for the other systems i dont have this problem. there i can play with the highest resolutions.. dont know why its so far just the sol system..

question 2 europe does someone have an ideo where to buy the liftetime? cause every retailer i check doesnt have it.. so is it coming to europe too and if so when and where????

c u in sto
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
05-13-2010, 10:04 AM
I changen my graphic setting as u said and it work for me....loaded Sol in few seconds!!
Thanks!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:35 AM.