Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Losing Shield Facings
05-26-2010, 06:18 PM
Here's a new one.

Tonight after some B'Tran confrontations in space I have the left face and rear face of my shield GONE. Gone from the graphic on both the HUD & ring around the ship. It is really GONE, weapons are not diminished..... they hit me hard.

So I swapped it out w/spare shield I had and went on. ALL 4 shield faces good. After a couple of battles I lost my right faceing shield.

ANyone run into this before?

Thanks
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-26-2010, 10:25 PM
lol I hope that bug is not contagious...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-29-2010, 11:03 PM
Quote:
Originally Posted by scorpiobe View Post
lol I hope that bug is not contagious...
strongly agree with above statement, and i now consider you to be the AIDS of space
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
06-04-2010, 02:48 PM
I had the same thing happen to me except it wasn't just one or two sides it was all of them. I took a shield from another ship and they were working again... Hasn't happened to my back-up shields yet(fingers crossed). Also the bugged shields would not work properly in any of my ships.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
06-09-2010, 04:51 PM
it's the Borg.... They are trying to kill us all without doing moving a finger...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
06-09-2010, 05:21 PM
how long is the facing gone? if its permanent its definitely a bug, if not it might be btss at work.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:54 AM.