Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 271
07-25-2010, 12:35 PM
Some good ideas there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 272
07-25-2010, 01:18 PM


it's been a fun weekend yall!! kinda wish i got to 51 so i could get a new ship but the grind has been slow...

oh well.. still a good game :-)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 273
07-25-2010, 01:25 PM
Quote:
Originally Posted by Schrananapuss View Post


it's been a fun weekend yall!! kinda wish i got to 51 so i could get a new ship but the grind has been slow...

oh well.. still a good game :-)
I didn't have the time to invest to make 51 either. ): I filed my share of bug reports though and enjoyed the sneak preview of what's to come.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 274
07-25-2010, 01:36 PM
Quote:
Originally Posted by Fysik View Post
Please.. you guys are just using reverse psychology.. by saying you don't want anything and just do it to for the "fun of it" and to "find the bugs" is your way of showing you're a "serious tester.." I don't buy it. LOL .
Shshshshsh! Dammit Jim! I am NOT a "serious tester, I am a serious fun time player!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 275
07-25-2010, 02:06 PM
Mhhh,

...really love the fluid space

There is this special atmosphere that's hard to describe, it's this "weird-artful-avantgarde-noir-chaotic-magic-feeling" that i also have when i watch some Tim Burton movies . Great work!

I hope there will be more to explore in this fantastic place in the future! But i think so... cause i made some new friends there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 276
07-25-2010, 04:20 PM
Quote:
Originally Posted by starvagabond View Post
Well i had tribble working for a short period of time.

Now when i try to load it, the logon screen goes to patching, then when engage pops up it crashes.

I am using a stock Emachine E627 with 4 gigs of ram. Running Windows 7 home.

I have sent 3 tickets to cryptic on this.

Hopefully it's just me, i would hate to not be able to play season 2.

Thanks.
When you load the launcher....allow Holodeck to fully load before clicking over to Tribble...this is a bug within the launcher, but should not be a major issue if you just allow holodeck to do it's thing checking for patches ect. before clicking over to tribble.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 277
07-25-2010, 04:25 PM
So let me get this right, there are still bugs in 2.0 and theyll problably try to get them done monday, or fixed what they can are they going to patched Tribble monday night then have everything ready to go for Tuesday... seems rushy. I doubt 2.0 will launch on its sapposed 27th release date but id rather quality than a rushed 2.0 release
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 278
07-25-2010, 04:35 PM
Only managed 5 hours, hope it's enough for my freebies >.<
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 279
07-25-2010, 04:59 PM
no bug reports filed here :-( every time i found something remotely wrong it was already being talked about in forums...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 280 Suprise Tribble
07-25-2010, 07:27 PM
Why offer a Suprise Tribble to Klingon players when we cannot use tribbles?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:38 PM.