Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
07-28-2010, 01:43 PM
Excellnt guide, should make my grinding more progressive.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
07-28-2010, 11:43 PM
Thank you everyone
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
07-29-2010, 01:19 AM
And where is the ambassador at? How do you get in contact with him?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
07-29-2010, 01:48 AM
Quote:
Originally Posted by jbarradale View Post
And where is the ambassador at? How do you get in contact with him?
He is at Earth Starbase, in Quinn's room.

But he doesn't give you any missions until you hit Attache level.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
07-29-2010, 01:57 AM
Ooh this guide is lovely, thank you so much for sharing it!! ^_^
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
07-29-2010, 03:28 AM
Have made some formatting updates, reordered a few things, and added info on Jiro.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
07-29-2010, 02:44 PM
Great guide! Thank you much!

Something I found, when you get to the specified sector for a DI, the button to start it (for me) is in the lower right and says Diplomatic Investigation...

Now, sometimes, when I finish a DI mission, the Diplomatic Investigation button is again at the lower right allowing me to take another DI mission right there without talking to the ambassador again.

The most I had so far was 4 in a row.. Then I was sent to another cluster by the ambassador.

Hope that helps someone.

On a side note.. There seems to be a long refresh on the ambassador giving out DI missions after you finish a batch.. Last night it was around 3 hours. Hopefully this can be reduced in the future.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
07-29-2010, 02:46 PM
Quote:
Originally Posted by Asakara
Great guide! Thank you much!

Something I found, when you get to the specified sector for a DI, the button to start it (for me) is in the lower right and says Diplomatic Investigation...

Now, sometimes, when I finish a DI mission, the Diplomatic Investigation button is again at the lower right allowing me to take another DI mission right there without talking to the ambassador again.

The most I had so far was 4 in a row.. Then I was sent to another cluster by the ambassador.

Hope that helps someone.

On a side note.. There seems to be a long refresh on the ambassador giving out DI missions after you finish a batch.. Last night it was around 3 hours. Hopefully this can be reduced in the future.
Hmmm...that may be bugged. That could be how ti is meant to be for all of us and it's not working...or it could be the other way around. Sigh. Well, you should report it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
07-29-2010, 04:37 PM
HAVE SAME THING EXCEPT HE (srry caps) didnt send me anywhere. and i beat your 4 in a batch.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
07-30-2010, 09:59 AM
Check the Diploguide email, I just submitted a correction

Also a follow up email correcting my correction :p
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:34 AM.