Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I haven't been able to log in to my STO account for the past 5 or 6 days now. Each time I attempt to do so it says "Connecting to Account server" and then times out and won't connect. My subscription is still valid for another 5 days this month so I know that isn't the problem. However i've also tried to create a Tech support ticket but the site for some reason wont let me when i'm logged in. It asks to choose a catagory and I try to click on one and it doesnt take me anywhere to file a complaint.

Am I the only one with this problem or does anyone have any suggestions on what is should do? I would love to have a number to call and talk to someone but that isn't an option I dont believe. Any help on the matter would be greatly appreciated. Thanks!

-Alex
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
08-01-2010, 12:58 PM
they're having problems with the login server. Been having issues for the past 4 days, since 2.0 was released. Getting in appears to be utterly random as sometimes im able to go in and out all day and at others it takes almost an hour to get through. It is very frustrating.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:45 PM.