Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 41
08-06-2010, 05:54 AM
Sadly your "bind file" ways still confuse and frighten me, so I have stuck to just a few easy copy/paste keybinds for now. At least until my Key bind confidence grows.

STill I learned alot from thses threads on key binding - Thanks.

Stoics rocks btw, thanks again for the link. - really helped my game improve.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 42
08-07-2010, 03:43 PM
Quote:
Originally Posted by Roach View Post
Stoics rocks btw, thanks again for the link. - really helped my game improve.
I tried to find out where exactly in this thread someone linked STOICs, and
could not find it, so I'm posting for people interested to learn more (see
the stuff in my sig).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 43 doesn't fit in chat?
08-14-2010, 10:12 AM
Quote:
Originally Posted by Zorena
/bind Space "GenSendMessage HUD_Root FireAll$$+trayexecbytray 0 0$$+trayexecbytray 0 1$$+trayexecbytray 0 2$$+trayexecbytray 0 3$$+trayexecbytray 0 4$$+trayexecbytray 0 5$$+trayexecbytray 0 6$$+trayexecbytray 0 7$$+trayexecbytray 0 8$$+trayexecbytray 0 9"
this is what i used on my escort to activate all buffs and fire (buffs on lowest bar).
Hi all,

Sorry if this resurrects a thread but i was referring to this to set up some keybinds. I tried to set it as specified above, but apparently the whole bind will not take in my chat box? Seems to cut it off in the middle of the bind for slot 6...

Any suggestions?

Thx!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 44
08-14-2010, 03:31 PM
Quote:
Originally Posted by Fletch246
Hi all,

Sorry if this resurrects a thread but i was referring to this to set up some keybinds. I tried to set it as specified above, but apparently the whole bind will not take in my chat box? Seems to cut it off in the middle of the bind for slot 6...

Any suggestions?

Thx!
  • type this ingame at your chat
/bind_save_file fletch
  • open your file called fletch witch is under
  • E:\st0\Cryptic Studios\Star Trek Online\Live
  • for me
  • write in instead of your current spacebar bind

Space "GenSendMessage HUD_Root FireAll$$+trayexecbytray 0 0$$+trayexecbytray 0 1$$+trayexecbytray 0 2$$+trayexecbytray 0 3$$+trayexecbytray 0 4$$+trayexecbytray 0 5$$+trayexecbytray 0 6$$+trayexecbytray 0 7$$+trayexecbytray 0 8$$+trayexecbytray 0 9"
  • save file
  • go ingame type
/bind_load_file fletch

then your done
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 45
08-14-2010, 11:28 PM
Ah thx

Worked like a charm
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 46
08-16-2010, 12:26 PM
/bind v "team attacking $target"
will make an ingame key V to say who your attacking in team.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 47 I have a question
08-26-2010, 06:36 AM
/bind a +TrayExecByTray 3 0 $$ +TrayExecByTray 3 1 $$ +TrayExecByTray 3 2 $$ +TrayExecByTray 3 3

This keybind is not working for a fleetmate and I can not figure out why. What am I missing?

It is an attempt to bind the first 4 slots of tray4 for the "a" key.

Thanks for any answers/help in advance.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 48
08-26-2010, 07:55 AM
Quote:
Originally Posted by Roach View Post
/bind a +TrayExecByTray 3 0 $$ +TrayExecByTray 3 1 $$ +TrayExecByTray 3 2 $$ +TrayExecByTray 3 3

This keybind is not working for a fleetmate and I can not figure out why. What am I missing?

It is an attempt to bind the first 4 slots of tray4 for the "a" key.

Thanks for any answers/help in advance.
Sounds stupid, but could you maybe have him take a screenshot of his power trays? Unless I'm missing some typo, it looks correct.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 49
08-26-2010, 08:22 AM
Quote:
Originally Posted by ambience View Post
Sounds stupid, but could you maybe have him take a screenshot of his power trays? Unless I'm missing some typo, it looks correct.
Oh good idea-ty. I will do just that.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 50
08-26-2010, 08:24 AM
Quote:
Originally Posted by Roach View Post
/bind a +TrayExecByTray 3 0 $$ +TrayExecByTray 3 1 $$ +TrayExecByTray 3 2 $$ +TrayExecByTray 3 3

This keybind is not working for a fleetmate and I can not figure out why. What am I missing?

It is an attempt to bind the first 4 slots of tray4 for the "a" key.

Thanks for any answers/help in advance.
Maybe 'a' isnt "bindable"?

Its used for manouvering, and binds there might be disabled.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:38 AM.