Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 STO Play "Pauses"
08-12-2010, 06:36 AM
Have a strange issue that I have seen since building a new gaming machine. The game will play fine and looks awesome when it suddenly freezes. I mean just stops dead. I go to Task Manager and then back to desktop then reentre the game and it plays fine for a while.

ANY IDEAS?

System Specs:

i7 930 CPU
6 Gig DDR3
Pailt GTX 460 video
onboard realtek sound
Windows 7 64 Bit
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
08-13-2010, 01:37 PM
i think its called crashing like alot of us are doing lately
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
08-14-2010, 04:43 AM
It is not an actual crash. If I go to the task manager and then back the game runs fine. It is like i pauses for no reason.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
08-19-2010, 12:35 PM
Mine does something very similar. It will be running fine and then it will drop to 1-2 frames a seconds for about 3-5 seconds and then goes back to normal. This happens on space and ground stuff.

I notice 100% cpu use occuring at the time, with task manager and other apps telling me its the game client doing it. I've run in extremely low settings and the same thing happens. My PC is quite good and plays Crysis ok so its not like its too much for it. I don't seem to get the problem on my games laptop which is of lower spec then the PC.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:58 PM.