Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Ever since the resent Patch, I have had trouble with the UI where I can no longer use self-buffs without targeting myself.

And in the middle of combat, for some stupid reason my targeting keeps going to another target, even when I have all the autotargeting turned off.


So is this a new bug or is this intentional? Whatever it is, it is very frustrating.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
08-22-2010, 03:06 PM
That's all dependent on UI settings. Make sure its set to cast buffs on the targets of enemy ships.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
08-22-2010, 03:55 PM
As I said, I checked the settings and they have not been changed in months.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
08-22-2010, 09:58 PM
The new patch reset some settings. Under Control make sure Assist target on attack is set to off.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
08-23-2010, 01:52 PM
As I said, I checked and the settings were the same.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
08-27-2010, 05:44 AM
I've had some weird issues with the targeting UI. But only with my VA character which is really annoying. It won't display as it used to which target I'm targeting in space. So I don't know which target I should be facing in a group of enemies, I don't know their hull and shield strengths. I've checked the settings and re-checked with my other toons, all the same settings and yet...my VA toon without manually clicking on every target is in the dark until I see where my weapons are firing at.

Anyone able to help
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
08-27-2010, 05:49 AM
Quote:
Originally Posted by Simon_Picard
I've had some weird issues with the targeting UI. But only with my VA character which is really annoying. It won't display as it used to which target I'm targeting in space. So I don't know which target I should be facing in a group of enemies, I don't know their hull and shield strengths. I've checked the settings and re-checked with my other toons, all the same settings and yet...my VA toon without manually clicking on every target is in the dark until I see where my weapons are firing at.

Anyone able to help
HERE IS THE FIX!!

There was a recent addition to Ground Controls (and I assume Space?) in the last couple patches - a new radial "Select auto target on attack". You probably have this set to the 'off' position. If off, tab targeting is screwy in the way you describe, if on, it should work normally.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:42 PM.