Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Sorry if i posted this in the wrong thread but i can find anyone else with this problem.

I must be the only one.

Since the last patch 09/18/10 i have been able to play star treck online Holodeck. The game will crash at the loading screen. I can play Tribble test shard.

After the crash i get the Cryptic Error Opps
http://i108.photobucket.com/albums/n...oLoco/help.jpg
I keep sending my message thru there but i guess you guys dont respond from that.

So if anyone had this problem and was able to fix it please let me know how it was fix.

Im a life timer and i purchase the game thru steam.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
09-19-2010, 11:15 AM
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
09-19-2010, 11:29 AM
Quote:
Originally Posted by Poco_Loco
Sorry if i posted this in the wrong thread but i can find anyone else with this problem.

I must be the only one.

Since the last patch 09/18/10 i have been able to play star treck online Holodeck. The game will crash at the loading screen. I can play Tribble test shard.

After the crash i get the Cryptic Error Opps
http://i108.photobucket.com/albums/n...oLoco/help.jpg
I keep sending my message thru there but i guess you guys dont respond from that.

So if anyone had this problem and was able to fix it please let me know how it was fix.

Im a life timer and i purchase the game thru steam.
I had this problem at first but it was due to the game not patching right (internet wen't out half way through downloading the patch). I just reinstalled the whole game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
09-20-2010, 08:45 PM
i solved my problem but i dont know how. but is what i did in case someone comes across this problem.

first i ran a force verify. that did nothing but thanks for the advice.

then i uninstalled the STO beta that i had. right after that i restarted the computer. then i went into the folder C:\Program Files\Steam\steamapps\common\star trek online\Star Trek Online\Live and click on the game client. that started up the game launcher and i put in my id and password but it never connected. i exit out of that and started up STO and got into the tribble test shard and exit out quick. then i started up the holodeck and i was able to get in and play. i never had to reinstall the game. dont know what did it that worked but thank god because i was going thru withdrawals.

Live long and play On
Poco Loco
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:49 PM.