Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Graphics prob only on my fed
09-30-2010, 02:01 PM
OK so I have a weird prob on my fed char. I cannot see enemy signal contacts out in space. IE when I pan the camera around to look at a NPC I can see the ship itself (if Iím close enough) but there is NO Icon or outline. However if I tab onto it the outline pops up. Distance does not seem to effect it at all I can be within firing range and have no clue something is there until it agros me.

Now on the other hand I CAN see ship icons on the mini map, as well as the regular map. But judging how far they are away from me on the map is a serious PITA!!

Also, this doesnít seem it be a system related issue as my Klink toons donít have this problem, only my Fed toon. And this also extends on system space as well as instances. (Doesnít make a difference)

Ive tried resetting all the settings ingame but to no avail.

Anyone have any ideas?

This crap is totally game breaking for my fed toon, I simply canít play him

TY
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
09-30-2010, 02:19 PM
Try doing the following:
  • Press ESC to open the Main Menu.
  • Click Options.
  • Scroll over to the HUD tab.
  • Under the Region dropdown menu (top option), select Space.
  • Make sure "Show Retcles As" is set to "Outline."
  • Make sure "Show Enemy Name" is set to "Always."
  • Make sure "Show Enemy Reticle" is set to "Always."

It's likely that one of the UI settings might've been changed in the past. It's a good thing there's an area in the options just for that.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:46 PM.