Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Klingon Transwarp Conduit Bug
11-25-2010, 12:30 PM
This has happened to me numerous times now. I come from Battle Group Omega to the Qonos sector. When I come out of the Transwarp conduit I am under neath it & stuck to the conduit. The /stuck command doesn't work & it won't let me change instances. The only way out is to transwarp to Qonos, unfortunatly each time it's happened I had a cooldown. I had to sit & wait 20 minutes for the transwarp to cooldown. I included pictures.

http://i891.photobucket.com/albums/a...sg1/tempss.jpg

http://i891.photobucket.com/albums/a...5-15-39-28.jpg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
11-25-2010, 04:19 PM
I believe its /unstuck

Also, try reversing, its fairly simple to get out of: Of what Ive experienced so far.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
11-25-2010, 05:30 PM
I have managed to wiggle a few times so that I could transwarp back to the borg sector... at least I had something to do while I waited for the cool down. lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
11-25-2010, 08:19 PM
As I said in my post, the /stuck command didn't work. And as you can see from the pictures my ship was litterly in the bottom of the gate. Wiggling around didn't work either. I'm not looking for a solution to get unstuck, I'm hoping the devs will look into it so myself or no one else gets stuck again. There is no reason to get stuck so this should be fixed.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:08 PM.